Radionice u nastavi
Prerađevine voća i povrća u svakodnevnoj prehrani
Autor: Višnja Menđel Troha, 9. 10. 2012.
Voće i povrće su nezamjenjive namirnice u svakodnevnoj prehrani. Učenici II. d su se osladili i oljutili domaćim proizvodima. Ugostili su i sve ljubitelje ove hrane.
Učenici II. d rado kušaju domaće prerađevine voća i povrća. Ajvar, pekmez od šljiva, marmelada, svježi mirisni kruh i slatko mlijeko slasna su užina u kojoj su uživali, te ponudili ljubiteljima ove vrste hrane.
Nakon kvalitetnog obroka bilo je lakše usvajati nova znanja, ispunjeni ponosom što su se mogli pohvaliti prerađevinama koje su i sami pravili sa svojim majkama i bakama. Tradicija se nastavlja, mladi uče i ništa ne prepuštaju zaboravu. U slast do nove kušaonice.....
Kalendar
« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Carnet
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 10. 2011.
Ukupno: 234536
Ovaj mjesec: 482
Ovaj tjedan: 128
Danas: 52
Ukupno: 234536
Ovaj mjesec: 482
Ovaj tjedan: 128
Danas: 52