preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Požega

Radionice u nastavi

Prerađevine voća i povrća u svakodnevnoj prehrani

Autor: Višnja Menđel Troha, 9. 10. 2012.

       Voće i povrće su nezamjenjive namirnice u svakodnevnoj prehrani. Učenici II. d su se osladili i oljutili domaćim proizvodima. Ugostili su i sve ljubitelje ove hrane.

         Učenici II. d rado kušaju domaće prerađevine voća i povrća. Ajvar, pekmez od šljiva, marmelada, svježi mirisni kruh i slatko mlijeko slasna su užina u kojoj su uživali, te ponudili ljubiteljima ove vrste hrane.

          Nakon kvalitetnog obroka bilo je lakše usvajati nova znanja, ispunjeni ponosom što su se mogli pohvaliti prerađevinama koje su i sami pravili sa svojim majkama i bakama. Tradicija se nastavlja, mladi uče i ništa ne prepuštaju zaboravu. U slast do nove kušaonice.....


Priloženi dokumenti:
DSC01555.JPG (168.91 KB)
DSC01556.JPG (105.99 KB)
DSC01557.JPG (98.74 KB)


Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Carnet

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 10. 2011.

Ukupno: 227682
Ovaj mjesec: 716
Ovaj tjedan: 22
Danas: 6
CMS za škole logo
Ekonomska škola Požega / Osječka 33, HR-34000 Požega / ss-ekonomska-pozega.skole.hr / ured@ss-ekonomska-pozega.skole.hr
preskoči na navigaciju